Cabinet Stomatologic Bucureşti

Adresa:
Calea Ferentari 1, Bloc 75A, Sc 1, Ap 2 Bucureşti Sector 5

Telefon: 0213368478

Mobil: 0745015501

Program de lucru: Luni-Vineri 9-21; Sambata 9-14

Website:


* Codul de bare de tip QR contine datele de contact ale cabinetului stomatologic (nume, adresa, telefon). El poate fi citit cu ajutorul unui telefon mobil, datele putand fi salvate in Contacte.

Prezentare Cabinet:

Cabinetul stomatologic Xando Med isi propune sa furnizeze toata gama de servicii stomatologice prin intermediul medicilor sai bine pregatiti si al tehnicii de ultima generatie, in conditii de siguranta maxima.

Xando Med doreste sa ajunga in topul preferintelor si al increderii celor ce sunt in cautare de servicii stomatologice si sa devina un lider pe piata serviciilor de profil din Bucuresti si din tara.

Calitate

Oferim servicii de calitate pacientilor nostri care sa raspunda intocmai pretentiilor acestora si chiar putin mai mult, pentru ca acestia sa fie tot timpul cu zambetul pe buze.

Siguranta

Ca element esential al calitatii serviciilor oferite de cabinetul nostru stomatologic, pentru noi siguranta inseamna eliminarea in totalitate a riscurilor referitoare la infectare si ale celor care nu ar conduce la un serviciu perfect.

Incredere

Increderea pacientilor trebuie castigata in timp prin respectarea constanta a primelor doua valori.

Galerie Imagini: