Termeni şi condiţii. Contract de utilizare

www.TopDenta.ro aparţine SC Zephyr Studio Serv SRL, societate înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8998/1996, Cod Unic de Înregistrare RO8911368, cu sediul în Bucureşti, sector 4, strada Huedin nr. 12.

SC Zephyr Studio Serv SRL, Furnizor de servicii în cadrul acestui contract, oferă posibilitatea cabinetelor stomatologice să-şi facă cunoscute serviciile medicale pe care le oferă prin intermediul platformei publice online www.TopDenta.ro.

Pe baza unui abonament anual, fiecare cabinet stomatologic va beneficia de un cont de utilizator, cont prin intermediul căruia işi va putea gestiona informaţiile din pagina de prezentare a cabinetului.

În urma solicitării transmise de dvs prin completarea şi transmiterea online a formularului de înregistrare pe site, vi se va crea un cont de utilizator şi vi se va emite o factură proforma. După achitarea acesteia, SC Zephyr Studio Serv SRL va activa contul dvs, astfel încât informaţiile din pagina de prezentare vor fi publice. De asemenea, va emite factura fiscală electronică ce confirmă plata efectuată şi o va transmite către adresa de email completată la înregistrare. Factura trebuie tipărită de dvs pentru a o folosi în contabilitate. Plata se face prin ordin de plată (OP) - transfer bancar. Activarea conţinutului postat de dvs se va face în maxim 48 de ore de la confirmarea plăţii.

Preţul reprezintă contravaloarea serviciilor oferite, adică găzduirea paginii de prezentare a cabinetului stomatologic pe platforma www.TopDenta.ro în baza unui abonament anual.

Concomitent cu activarea contului dvs, aveţi posibilitatea să modificaţti sau să adăugaţi o parte din informaţii, prin simpla logare, ori de cate ori doriţi. Modificarea imaginilor cabinetului, a siglei şi a serviciilor oferite se poate face numai prin transmiterea unei cereri la adresa de email office[at]topdenta.ro.

Conţinutul postat este moderat de Furnizorul de servicii doar dacă încalcă condiţiile impuse de acesta.

Conţinut public înseamnă că este vizibil pentru vizitatorii site-ului, persoane fizice şi persoane juridice. Aici se vor regăsi toate informaţiile completate de către utilizator în formularul de înregistrare pe site, mai puţin numele de utilizator, parola de acces, persoana de contact şi cele de identificare fiscală: denumire entitate juridică, CIF, adresa sediului social.

Conţinutul privat reprezintă tot ce nu este public, adică datele de identificare fiscală, numele de utilizator, parola de acces, persoana de contact.

 

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplică platformei www.TopDenta.ro, serviciilor şi conţinutului acesteia. Platforma www.TopDenta.ro poate fi folosită în scopul de a vă crea o pagină de prezentare a cabinetului stomatologic doar dacă acceptaţi, fără nicio modificare, condiţiile din prezentul contract. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile din acest document, nu folosiţi platforma www.TopDenta.ro şi serviciile oferite prin intermediul ei.

Prin utilizarea platformei, indicaţi că acceptaţi să respectaţi "Termenii şi Conditiile" Furnizorului de servicii – SC Zephyr Studio Serv SRL.

SC Zephyr Studio Serv SRL poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi această pagină periodic pentru a citi "Termenii şi Conditiile" deoarece acest document vă obliga legal. Folosirea în continuare a serviciilor oferite de platforma www.TopDenta.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

 

Obligatii aferente calitatii de Utilizator

Inregistrarea

Pentru a folosi serviciile oferite de www.TopDenta.ro , va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre activitatea dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Furnizarea de informatii care nu sunt conforme cu realitatea ii ofera Furnizorului de servicii dreptul de a interveni in modificarea lor, prin editarea adecvata.

Astfel, Furnizorul de servicii se asigura ca nu sunt transmise informatii eronate, care i-ar putea prejudicia imaginea.

Continutul public

In calitatea de Utilizator aveti obligatia:

- de a adauga informatii pentru care aveti drepturi de autor (indiferent ca este vorba de prezentare, poze sau sigla);

- de a publica doar materiale in limba romana;

- de a posta textul integral fara a face trimiteri spre alte site-uri;

- de a folosi corect limba romana;

- de a nu introduce link-uri in prezentarea publicata;

- de a nu incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, tip chestionare sau sondaje online;

- de a nu incarca, posta, difuza sau transmite continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare;

- de a nu folosi cod HTML in campurile puse la dispozitia dvs. Furnizorul de servicii isi rezerva oricand dreptul de a sterge acest cod si, daca considera necesar, poate sterge contul de utilizator/ membru.

Dreptul dvs de Utilizator se rezuma strict la actiunile care au legatura cu activitatea medicala a cabinetului stomatologic, orice alt material care nu face obiectul acestei activitati fiind interzis!

Materialele publicate care nu corespund cerintelor explicite din cadrul acestui contract vor fi sterse.

Repetarea actiunii de incalcare a conditiilor de utilizare a platformei www.TopDenta.ro, va conduce la anularea abonamentului, fara a exista obligatia de rambursare a contravalorii serviciilor (pretul achitat) pentru Furnizorul de servicii.

Platforma www.TopDenta.ro este un site privat. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari, bloca si chiar sterge un cont, mai ales in conditiile in care nu respecta conditiile de mai sus.

Furnizorul de servicii ii ofera Utilizatorului dreptul de a folosi platforma www.TopDenta.ro pentru publicarea informatiilor legate de cabinetul stomatologic pe care il reprezinta, dar nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea informatiilor publicate de acesta.

Furnizorul de servicii nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati pe platforma www.TopDenta.ro.

Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Zephyr Studio Serv SRL in privinta utilizarii platformei www.TopDenta.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de SC Zephyr Studio Serv SRL la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, pe platforma www.TopDenta.ro.

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si SC Zephyr Studio Serv SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite pe platforma www.TopDenta.ro